ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ

Μάι 16th, 2005 | | Κατηγορία: Κόσμος, Φιλοσοφία | Email This Post Email This Post | Print This Post Print This Post |

Δεν με ενδιαφέρουν οι ορισμοί. Τι είναι ο Σιωνισμός, τι είναι ο αντισημιτισμός κτλ. Αυτό που με ενδιαφέρει, γιατί μου έκανε εντύπωση, είναι τα επιχειρήματα που άκουσα (όχι ενν. στα Μ.Μ.Ε.) κατά το περασμένο εικοσαήμερο, με αφορμή τον εορτασμό εδώ στην Αυστρία και στη Γερμανία της συνθηκολόγησης του ναζιστικού καθεστώτος κατά την 7η Μαΐου 1945 με τα συμμαχικά στρατεύματα και το τέλος εννοείται του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

-Ο Χίτλερ και το σύστημά του δεν διέπραξαν σοβαρά εγκλήματα κατά κανενός και άρα ούτε ιδιαιτέρως κατά των Εβραίων!

-Ο Χίτλερ εφάρμοσε μια πολιτική εξολόθρευσης των Εβραίων, όμως το σφάλμα του είναι, ότι δεν ολοκλήρωσε μεθοδικά και αποτελεσματικά το έργο που υποσχέθηκε!

-Είναι αδιάφορο τι έπραξε ο Χίτλερ, όμως οι Εβραίοι κυβερνούν όλο τον κόσμο και μάλιστα όπως θέλουν, τουτέστιν είναι κακοί, επικίνδυνοι και ανεπιθύμητοι. Καιρός να τους εξολοθρεύσουμε τώρα!!!

-Ο κόσμος μας έγινε χειρότερος, γιατί μας κυβερνούν οι Εβραίοι!

-Αυτά τα άκουσα τόσο από νέους όσο και από ενήλικες!

-Αυτή η επιχειρηματολογία βρίσκεται στα χείλη τόσο των «Δεξιών» όσο και των «Αριστερών», «Συντηρητικών» και «Σοσιαλδημοκρατών», ενν. ψηφοφόρων και στελεχών όχι ευτυχώς υψηλόβαθμων!

-Τα άκουσα από Έλληνες όχι όμως από Γερμανούς ή Αυστριακούς!

-Οι Παλαιστίνιοι είναι θύματα της εβραϊκής θηριωδίας. Οι Εβραίοι είναι οι θύτες και ούτε καν οι πολίτες ή η κυβέρνηση του Ισραήλ και οι Παλαιστίνιοι οι έντιμοι αγωνιστές της Ελευθερίας. Οι Εβραίοι είναι οι τρομοκράτες!

-Αυτό το άκουσα και από Γερμανούς και Αυστριακούς!

-Η Παγκοσμιοποίηση, ο Καπιταλισμός, ο Μαρξισμός, η Δημοκρατία και η Φιλελεύθερη παράδοση και Ιδεολογία είναι ο σιωνιστικός κεκαλυμμένος τρόπος που σκοπό έχει την εξαφάνιση του πολιτισμού μας και του μετασχηματισμού των εθνών μας σε χειραγωγούμενες κοινωνίες υπό των πονηρών και υποχθόνιων σκοπών του Σιωνισμού.

Δεν ξέρω, αν ένας τέτοιος κατάλογος έχει τέλος. Ένα όμως με απορεί. Γιατί τούτο το μίσος εναντίον των Εβραίων, του Ισραήλ κτλ. όταν:

1. Οι θρησκείες της Δύσης και της Ανατολής έχουν τη βάση τους στη μονοθεϊστική πρωτοτυπία των δώδεκα φυλών του Ισραήλ, για τους Χριστιανούς βεβαίως για ένα λόγο παραπάνω, αφού Ο Ιησούς, Παναγία και οι δώδεκα μαθητές του ήταν όλοι «Εβραίοι».

2. Η εθνοκάθαρση μόνο εβραϊκή ανακάλυψη δεν είναι. Το πρώτο εθνικό κράτος που ιδρύθηκε σε όλο τον κόσμο μετά τη γαλλική επανάσταση ήταν το ελληνικό. Το σύνθημα της παλιγγενεσίας ήταν το γνωστό να μην μείνει Τούρκος στο Μωριά και σ’ όλη την οικουμένη.

3. Τους σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες τους καταλαβαίνω, τους κατανοώ αλλά δεν τους συμμερίζομαι. Οι Ναζιστές εθνικοσοσιαλιστές ήταν και δεν το απέκρυπταν. Δηλ. μισούσαν κυριολεκτικά την εμποριοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό της Αγγλίας. Οι δε σοσιαλιστές στη Δύση όπως και στην Ανατολή (και σήμερα θα έλεγα εγώ) δεν πίνουν κρασί στο όνομα και στην ουσία αυτών των δύο θεσμών. Οι συντηρητικοί όμως φαίνεται πως αμέλησαν τις αξίες τους, τα μέλη και οι ψηφοφόροι τους δε είτε έλκονται από λαϊκιστικές κορώνες είτε μεταναστεύουν πιο άνετα σήμερα σε ακροδεξιούς πολιτικούς χώρους.

4. Τελικά δεν κατάλαβα, ποια ήταν η θηριωδία του χιτλερικού σηστήματος, το ότι δολοφόνησαν ή όχι τα εκατομμύρια των Εβραίων και λοιπών αντιφρονούντων; Έμεινε το έργο τους ημιτελές;

5. Εβραίοι ίσον καπιταλισμός και δημοκρατία σήμερα. Δυστυχούμε διότι αυτά τα συστήματα μας κυβερνούν τώρα. Λένε μερικοί. Γιατί όμως οι άνθρωποι και οι λαοί που δεν έχουν εισάγει αυτούς τους θεσμούς στη χώρα τους, ζουν στην εξαθλίωση και μονίμως ζητούν λυτρωμό και ανακούφιση ακριβώς από αυτές τις χώρες που ζουν δημοκρατικά και φιλελεύθερα;

6. Έγινε ο κόσμος μας καλύτερος ή χειρότερος, ακόμη και για μας τους Έλληνες; Στην πλατεία του Αγίου Στεφάνου της Βιέννης τα Χριστούγεννα του 2004 και την Πρωτοχρονιά του 2005 άκουγε κανείς σχεδόν ελληνικά, μέχρι που έμαθαν και οι σερβιτόροι όπως διαπιστώσαμε στην Gloriette στο παλάτι του Schönbrunn, όπου μπορούσε κανείς να παραγγείλει κανείς στα ελληνικά και να πληρώσει κίολας!! Πόσο βλάπτει η παγκοσμιοποίηση και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων;

7. Κατά πόσο είναι οι Παλαιστίνιοι μόνο τα θύματα των Ισραηλινοαραβικών διενέξεων, όταν για παράδειγμα ακούμε επανειλημμένα για ισραηλινούς πολίτες ακόμη και εφέδρους αξιωματικούς που κριτικάρουν σθεναρά την πολιτική της χώρας τους και του στρατού, επιδιώκουν από την άλλη την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή και επιδιώκουν το συμβιβασμό, το διάλογο και αναλαμβάνουν τη λήψη των εθνικών ευθυνών του κράτους του Ισραήλ, όταν μια ανάλογη κίνηση πολιτών στα παλαιστινιακά εδάφη είναι ανύπαρκτη; Απλά υπάρχουν οι Άραβες που καταπίνουν την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ και εκείνοι που ούτε να το ακούσουν δεν θέλουν! Κάποτε είχα γράψει πως το Ισραήλ μόνο κοιτίδα του Φιλελευθερισμού δεν είναι. Εμμένω σ’ αυτό τον ισχυρισμό μου. Όμως μ’ αυτό δεν εννούσα, α) οι Παλαιστίνιοι είναι οι λάτρεις της Ελευθερίας, β) οι Παλαιστίνιοι δικαιούνται να δολοφονούν γιατί και οι άλλοι κάνουν το ίδιο, γ) πως όλοι οι Εβραίοι του κόσμου εγκρίνουν την πολιτική του Ισραήλ. Ακόμη και οι πολίτες του δεν την εγκρίνουν!

8. Τελειώνω με την εξής σκέψη. Χαρακτηριστικό όλων όσων μισούν τους Εβραίους ή με ότι αυτοί συνδέουν με τον «Εβραϊσμό» δεν είναι μόνο ψυχολογικά χαρακτηριστικά τύπου φόβου ή ανασφάλειας ή ακόμη και συνδρόμου κατωτερότητας αλλά η φόρμουλα τύπου κλάσης που ορίζουν οι μαθηματικοί. Δηλαδή αν ένας Εβραίος έιναι ας υποθέσουμε έμπορος και κλέφτης, τότε όλοι οι Εβραίοι είναι αναγκαστικά κλέφτες, άσχετα αν είναι έμποροι ή όχι, το δε καλύτερο, κάθε έμπορος άσχετα αν είναι Εβραίος ή όχι, είναι και αυτός κλέφτης, τι κρίμα που δεν έγινε ακόμη Εβραίος!!!

Το πρόβλημα για μένα του αντισημιτισμού βρίκεται στη Λογική ως Όργανο. Και επιδή ακριβώς η Λογική είναι Όργανο ας μην λησμονούμε στο πολιτισμικό-πολιτικό μας χώρο και τους κανόνες χρήσης της.

2 σχόλια
Leave a comment »

  1. Φίλε Σωκράτη χαίρμαι που το έθιξες αυτό το θέμα. Για μένα ίσχυε πάντα το ρητό : Το να έχεις εχθρούς είναι προνόμιο των ισχυρών ,για τους αποτυχημένους μόνο συμπόνοια μπορείς να νοιώσεις”.
    Ο κόσμος που μισεί τους Εβραίους ,τους μισεί γιατί θέλει αυτά που έχουν καταφέρει. Ζηλεύει την αλληλεγγύη που τους χαρακτηρίζει, την αλληλοϋποστήριξη, το πως επέζησαν διαμέσου των αιώνων , το ότι είναι οι μόνοι που έχουν καταφέρει να κρατήσουν 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη, αυτό του εναρμονισμένου με την εποχή μας βίου και αυτό της παράδοσης.
    Δεν είναι τυχαίο που τόσες σημαντικές προωσπικότητες ήταν Εβραίοι. Αυτό ο κόσμος απλουστευτικά το βαπτίζει “λόμπι” και “σιωνισμό” και λοιπές θεωρίες συνομωσίας.
    ………..όσα δε φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια……..

  2. eleos file mou.pragmatika eleos.katse mathe ligi pragmatiki istoria kai ase ta symferonta.o arrwstimenos antisimitismos tha anthisei k allo giati o kosmos den pisteuei se antrwpous san kai sena pleon.kserw oti den tha egrithei to minima mou alla na ksereis oti oi Ellines mathainoun siga siga ti brwmia tvn ebraiwn kai AYTA POY MAS EKLEPSAN(bibliothiki tis alexandreias,ptwxeysi ellinikou alfabitou,gremisma parthenwna,parapoiisi istorias kai alla polla)gia ena pragma lypamai mono…pou exeis to onoma tou swkrati.henry kissinger….sou leei kati??se ti eimaste emeis ypikooi??(taytotites).tha tous gleifoume gia polu kairo akoma??min mou les oti einai lathos olo ayto giati aytoi ksekinisan ton polemo EMEIS tha ton teleiwsoume,ebraiko ypokeimeno prodoti twn ellinwn.

Σχολιαστε