Οδηγίες χρήσης

Πώς να χρησιμοποιείτε τη σελίδα μας

Το e-rooster.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών-χρηστών του, σε κανένα τρίτο φορέα, χωρίς την συγκατάθεση των χρηστών του.

Στην δεξιά στήλη μπορείτε να δείτε τις διάφορες κατηγορίες κυρίων άρθρων μας όπου είναι αρχειοθετημένα όλα τα άρθρα που έχουν γραφτεί στη σελίδα μας. Αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση (πάνω δεξιά).

Ιστολογιο-blog

Πατώντας στο blog, θα βρεθείτε στο μπλογκ μας (ιστολόγιο), με μικρά καθημερινά άρθρα και ελεύθερο σχολιασμό. Στο blog υπάρχουν γενικά λιγότερα στοιχεία, λειτουργίες και στήλες απ’ ότι στην κυρίως σελίδα μας καθώς προορίζεται για καθημερινό σχολιασμό και οχι τόσο για άρθρα και στήλες αναφοράς.

Νομικες σημειωσεις και ευθυνες απεναντι στους αναγνωστες

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη-χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο e-rooster.gr αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη των υπηρεσιών του e-rooster.gr, υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι σύμφωνα με το ν.2387/20 (όπως έχει τροποποιηθεί με τον ν.2121/93, ν.2819/00 και ισχύει σήμερα) απαγορεύεται κάθε παραμόρφωση,περικοπή ή άλλη τροποποίηση του έργου και απαιτείται πάντα η μνεία του δημιουργού και της πηγής.