Ποιοί είμαστε

Το www.e-rooster.gr είναι ένα φιλελεύθερο διαδικτυακό ηλεκτρονικό περιοδικό προβληματισμού πάνω στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις και ενασχόλησης με ευρύτερα ζητήματα της σύγχρονης ζωής.

Κίνητρό μας είναι η ανησυχία και το ενδιαφέρον μας για τα ελληνικά και διεθνή δρώμενα σε κάθε τομέα της δημόσιας δραστηριότητας. Άξονας της σκέψης μας είναι η αγάπη μας για την ελευθερία και η προσήλωσή μας στη μοναδικότητα και το πρωτείο του ατόμου.

Την προσπάθειά μας νοηματοδοτεί αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως έλλειψη στην ελληνική κοινωνία κοινής λογικής και πολιτικών προτάσεων που να συμπορεύονται τον δικό μας άξονα σκέψης. O διαδικτυακός χώρος φιλοξενεί προοδευτικές φιλελεύθερες απόψεις, που στην χώρα μας είχαν τεθεί στο περιθώριο.

Οι πολιτικές θέσεις των συγγραφέων δεν ταυτίζονται κατ’ανάγκη.

Το www.e-rooster.gr είναι μια πλατφόρμα προσωπικής έκφρασης. Δεν αποτελεί κομματική σελίδα, ούτε οργανωμένη συλλογικότητα, αλλά φιλοδοξεί να φιλοξενήσει φιλελεύθερες φωνές, ιδέες και απόψεις όλου του πολιτικού φάσματος.Όλες οι απόψεις των συγγραφέων είναι αυστηρά και μόνο προσωπικές, δεν αποτελούν έκφραση καμιάς μορφής ευρύτερης συλλογικότητας, η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη γι’αυτές και τα δικαιώματα των άρθρων και των σχολίων ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους. Eπισημαίνεται πάντως ότι το e-rooster.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί σχόλια τα οποία κρίνονται υβριστικά, αποτελούν παράνομες πράξεις ή προτρέπουν σε παράνομες πράξεις.

Σχεδιασμός-διαχείριση-ανάπτυξη της ιστοσελίδας:

Φώτης Περλικός (perlykos AT yahoo.com)

Κώστας Κουκόπουλος (koukopoulos AT gmail.com)

Γιώργος Σαρηγιαννίδης (g.sarigiannidis ΑΤ gmail.com)