Η αμαζόνα Κατερίνα Σφόρτσα

Ιούν 27th, 2005 | | Κατηγορία: Βιβλιοκριτικές, Ιστορία | Email This Post Email This Post | Print This Post Print This Post |

Σημείωση: το κείμενο αποσύρθηκε ύστερα από παράκληση του κ. Βασιλάκη.

Αποτελεί πάγια τακτική της ιστοσελίδας μας να σεβόμαστε την κυριότητα των κειμένων που φιλοξενούμε για αυτό και αφαιρέσαμε το αρχικό κείμενο του συγγραφέα.

Ακολουθώντας την ίδια λογική, τα σχόλια θα παραμείνουν ως έχουν καθώς η αφαίρεση ή η οποιαδήποτε τροποποίησή τους θα αποτελούσε ασέβεια της ιστοσελίδας μας προς όλους αυτούς που κάνουν τον κόπο να συμμετέχουν γράφοντας απαντήσεις/σχόλια.

Φώτης Περλικός

Ένα σχόλιο
Leave a comment »

  1. Ο κ. Ανδριανόπουλος χαραμίζεται να κυκλοφορεί στα κομματικά γραφεία, αντί να συγγράφει τέτοιες χρήσιμες μυθιστορίες. Είχα διαβάσει ένα από τα προηγούμενά του βιβλία, “Λουτρό αίματος στο Νότο”. Όσοι δεν το ήξεραν, οι χριστιανοί οργάνωσαν περισσότερες σταυροφορίες από εκείνες που κατευθύνονταν στην Ανατολή, εξ ίσου αιματοβαμμένες. Και άλλες παρόμοιες προς Βορρά για να εκχριστιανίσουν τους Λιθουανούς και Λετονούς.

    Και θα έπρεπε χωρίς συμβιβασμούς να συμπεριλάβει ο συγγραφέας στη θεματολογία του σημαντικά ελληνικού ενδιαφέροντος ζητήματα. Απαιτείται απομυθοποίηση πολλών ιδεοληψιών και διαστρεβλώσεων της “σχολικής ιστορίας”.

    Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιό σας κ. Βασιλάκη και άριστο το πόνημά σας για τη “μάστιγα του θεού” – κατ’ αρχήν με απαλλάξατε από ένα σωρό αποκόμματα εφημερίδων που είχα μαζέψει… 🙂

Σχολιαστε